Activiteiten

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor een nog leukere prijs?
Dan bent u bij ons aan het goede adres!

U kunt bij ons Karregolf, jeu de kloot of de spellen marathon doen. Deze 3 activiteiten zijn uitermate goed te combineren maar zijn ook apart zeer plezierig.

Voor groepen bieden wij diverse arrangementen die deze bezigheden combineren met bijvoorbeeld, koffie met Karrekoek, consumpties en een barbecue. Het tweede spel erbij voor € 1,00 korting.

à la carte puzzelproeverij

Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden, mensen vinden het leuk om puzzels/raadsels op te lossen in groepsverband. Dineren hoort vaak ook bij een uitje, dus daarom hebben we deze 2 zaken gecombineerd in de vorm van “Puzzel Proeverijen”. Het is een diner in de vorm van meerdere gangen waarbij iedere gang wordt voorafgegaan met een puzzel die opgelost moet worden voordat je je eten krijgt.

Kom gezellig à la carte eten en puzzelen in ons eetcafé of op het terras. Dus geen vast menu, maar iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt! We beginnen met een puzzel waarmee u het volgende gerecht vrij speelt. Wederom gevolgd door een puzzel enzovoort. Elke proeverij bestaat uit 3 puzzels, dit kan met drie gangen of met 2 gangen waarbij u de laatste puzzel na het eten krijgt.

De prijs voor de puzzelproeverij is € 5,00 p.p., de gerechten en de drankjes komen daar natuurlijk nog bij.

Wil je meer informatie of reserveren, bel ons of kijk op www.puzzelproeverij.nl/

Karregolf

Het Karregolf is een leuke combinatie van twee alom bekende golfspellen. Het heeft het relaxte van boerengolf en het uitdagende van midgetgolf.

U gaat met uw gezelschap naar de speelweide achter ‘t Karrewiel. Hier ontvangt u alle benodigdheden voor het Karregolf en kunt u starten.

De in totaal 12 holes hebben alle hun eigen uitdaging en stellen uw talenten op de proef. Hierbij moet u denken aan onder andere: slalommen, schans schieten en de looping door een tractorband.

Het Karregolf kan gespeeld worden door en is leuk voor jong en oud!

Mochten de kinderen zich vervelen dan hebben ze de mogelijkheid om gebruik te maken van de aangrenzende speeltuin.

Het Karregolf duurt ongeveer 1,5 uur. Reserveren kan al vanaf 2 personen, prijs € 4,50 p.p.

karregolf

Jeu de Kloot

Bij het Jeu de Kloot hebben we een leuke combinatie gemaakt tussen jeu de boules en Klootschieten. Het spel speelt zich af op de speelweide achter.

U gaat het hier met uw clubje onderling tegen elkaar opnemen om zo veel mogelijk punten te halen. Degene die de vorige beurt gewonnen heeft gooit eerst een tennisbal het veld op. Vervolgens probeert men om beurten hun klootschietbal zo kort mogelijk bij de tennisbal te gooien. Wie het kortst bij de tennisbal ligt wint deze ronde.

Op deze manier gaat u in 10 rondes het gehele veld over. Voor grotere groepen maken we een finale met een verliezersronde en winnaarsronde. Dit duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Te boeken vanaf 4 personen, prijs € 3,50 p.p.

karregolf

Spellen Marathon

Wij hebben een aantal leuke spellen gecombineerd tot een spellen marathon.

Het tafelkegelspel, de bibberspiraal, de toptafel waar met een tolletje de pionnen om getold dienen te worden. Verder met ouderwets kegelen, een balwerpspel en spijkerpoepen. We gaan ook nog hoefijzergooien, op een veilige manier kruisboogschieten, hoelahoep werpen en natuurlijk spijkerslaan.

De spelletjes staan gegarandeerd voor gezelligheid en een hoop lol.

Alles bij elkaar zal je met de Spellen Marathon ongeveer 1,5 uur bezig zijn.

Voor de spellen marathon moet u wel met minimaal 15 personen zijn. Prijs € 4,50 p.p.

karregolf