Feesten en partijen

Door de jaren heen hebben wij een zeer goede naam opgebouwd in de verre omtrek voor de organisatie van feesten en partijen, onze slogan is:

“feesten op maat”

De verzorging van uw feest stemmen we helemaal af op uw wensen. Van simpel een lekkere bitterbal tot prachtige luxe hapjes of een koud en/of warm buffet met alles erop en eraan. Onze ‘Brabantse avond’ is uniek, doordat we dit zelf in het leven hebben geroepen. De hele avond door komen er schalen op tafel met de lekkerste hapjes, zowel warm als koud. Op het eind van de avond zijn alle gerechten die normaal op een koud of warm buffet staan bij u aan tafel geserveerd. Ook voor een ouderwets goed diner of een echte Brabantse koffietafel bent u bij ons aan het juiste adres.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor een compleet verzorgde lunch, brunch of uitstekend broodbuffet. De buffetten zijn vanzelfsprekend uit te breiden met bijvoorbeeld soep en heerlijke dessertbuffetten. Ook aan het entertainment is gedacht. We hebben een disco die van ieder partijtje een feest maakt, eventueel met een leuke lichtshow. Ook kunnen we u en uw gasten een paar uur bezighouden met een oud Hollandse spellenavond of karaoke. In principe is bijna alles mogelijk. We zeggen niet voor niets:

“bij ons kunt u FEESTEN OP MAAT”.

Bel of mail ons voor een afspraak en wij maken tijd vrij om tijdens een kop koffie één en ander met u door te spreken.